Uit je comfortzone

Advies door Joop Hofland

Als het gaat om arbeidsverhoudingen, gesprekken en onderhandelingen, slijten onbewust vaak vaste gewoontes in. Je kiest voor dezelfde stoel aan de overlegtafel en je werkt met een standaard agenda.

Is je overleg nog effectief, ervaar je scherpe randjes of gaat het allemaal stroever dan voorheen? Laat mij met je meekijken en adviseren over verbeteringen op inhoud, stijl en proces. Geen smalle tunnelvisie, maar een ruime hal met vele ramen, die tegenover elkaar open gaan voor een frisse wind.

Get off the beaten tracks, laat jezelf en je collega’s een spiegel voorhouden. Ik zorg voor innovatieve oplossingen en nieuwe energie, steeds gericht op herstel en behoud van goede relaties.

Lees hier meer over mij of neem direct vrijblijvend contact met mij op via mail of Whatsapp. om samen de mogelijkheden te verkennen.

Ik was eerder actief bij: