Online mediation met Zoom

Een gesprek met 1,5 meter afstand aan tafel is tijdens de volledige lockdown helaas niet mogelijk. Daarom is het nu bij BOUW DE BRUG mogelijk om via Zoom mediation online te doen. Sowieso bespaart een online gesprek reistijd en voelt het vaak prettiger als je vanuit je eigen huis kunt deelnemen.

Beide partijen bellen in op de meeting vanuit hun eigen vertrouwde omgeving. Net als ‘offline’ begeleid ik als mediator jullie overleg in de zoektocht om samen oplossingen te vinden voor de kwestie die er speelt.

Privacy beschermd

Voor het online gesprek maak ik gebruik van de pro versie van het programma Zoom (klik hier voor meer informatie). Deze betaalde versie is veilig en de privacy wordt beschermd naar internationale normen.  Als we een online overleg plannen, geef ik uitleg over hoe je Zoom gebruikt.

Maak een afspraak

Hebben jullie een probleem en wil je niet wachten met het vinden van oplossingen? Kies dan voor online mediation en neem contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak via mail of Whatsapp.

Wil je liever eerst meer weten over mediation? Bekijk dan hier een overzichtelijke infographic!