Niet uitvechten…

Zakelijke mediation bij BOUW DE BRUG

Een discussie met een klant, een leverancier of een afnemer over een product, dienst of rekening kan zo maar uitlopen op een fiks conflict. Stellingen worden ingenomen en in boosheid worden advocaten bij de zaak betrokken. Voor je het weet mag je het gelag betalen; gepeperde rekeningen en wat erger is: voor niemand een bevredigende uitkomst en een goede relatie naar de knoppen.

Mediation door mij biedt een alternatief voor dit negatieve pad: niet uitvechten, maar uit praten!

In tegenstelling tot een door de rechter of een arbiter opgelegde uitspraak, houden partijen bij mediation alles zelf in de hand. De afspraken die gemaakt worden, worden door deelnemers zelf aangedragen. Dat maakt dat deze hun wederzijdse instemming hebben en daardoor ook draagvlak.

Mediation is een goedkopere oplossing dan een gang naar de rechter met advocaten. Ook de slagingskans is groot: in bijna 75% van de gevallen levert mediation een gezamenlijke overeenkomst met oplossingen op én behoud van de relatie.

Bij mij kan je rekenen op onpartijdige en onafhankelijke begeleiding van het gesprek. Meer weten over de voordelen van mediation? Klik hier!

Lees hier meer over mij of neem direct vrijblijvend contact met mij op via mail of Whatsapp. om samen de mogelijkheden te verkennen. 

Ik was eerder actief bij: